CS:GO Hileler Ne Zaman Bitecek?

Yer
Mersin
Selam,
Artık bıktım, bunaldım her maç sonunda başım ağrıyarak oyundan çıkıyorum. Oyun 77 TL oldu hala hile dolu. Son 1 haftada karşıma 3-4 kez hile denk geldi. 2 kişiyi raporladım ve ban yemişler. Artık içimde oyuna karşı en ufak bir zevk, istek kalmadı. Gerçekten sıkıldım. 600 saat CS:GO oynadım hala nova 1 rütbesindeyim. Ya takımıma gelenler troll yapar, saçma sapan oynar ya karşıya hile gelir. Bu ne arkadaş? Ne zaman bitecek bu hileler? Yoldaş moduna giriyorum bir arkadaşımla orada bile hile açıyorlar, ya burada Global olsan ne olacak? Hadi açtın %100 ban yiyeceksin, kaçışın yok neden bu hile açma isteği? Ne kazandırıyor anlamıyorum ne elde ediyorlar hile açınca? Buna bir çare yok mu? Şu Faceit olayı falan varmış ama o da paralı olduğu için almak istemedim.
Steam adresim bu: Steam Community :: Maestro™ Ekleyebilirsiniz. Çok iyi oynayamıyorum ama elimden geldiğince oynuyorum işte, Nova 3 gibi falanım ortalama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…