CS:GO hilesinden IP ban yenilir mi?

2 Bilgisayarınız var ve aynı internete bağlı. İkiinde de CS var, birinde hile açtın ban attılar diyelim. IP ban mı atıyorlar yani 2 bilgisayarda mı ban yiyor açmamış olsa bile?

VAC yiyebilirsin onun dışında IP ban yersen dua et bir modem resetlemeye bakar. VAC banı da hile açtığın hesaptan yersin.

VAC tarafından yasaklanmayacağımdan nasıl emin olabilirim?

Sadece güvenilir makinelerden VAC korumalı sunuculara bağlanın; eğer Steam'e bağlandığınız makinede hile yazılımının olup olmadığından emin değilseniz asla VAC korumalı sunucularda oynamayın.

Valve anti-cheat System (VAC) - Valve anti-cheat (VAC) System - veri tabanı - Steam Support.
Madde "Valve anti-cheat System (VAC)"
support.steampowered.com.

Valve acik bir sekilde uyariyor.

Hile açtığını nereden çıkardınız? Biraz boş mesaj gibi geldi bana.

Böyle bir soruyu sormasında başka bir amaç göremiyorum ben. Hile kullanmıyor olabilir. Ama eğer istediği cevabı alırsa başlamayı düşünüyor olabilir. Yazdığım mesaj caydırıcı olma niteliği taşıyor. Hile kullanan insanların oyundan anlamayan insanlar olduğunu gösterdiği içinde başlamadan vazgeçmesini sağlayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…