CS:GO hızlı level kasma

quness

Hectopat
Daha fazla  
Benim 40 level olmam lazım 2022 hizmet madalyasını almak için. Nasıl hızlı level kasabilirim? (yoldaş ve rekabetçi dışı)

Benim 40 level olmam lazım 2022 hizmet madalyasını almak için. Nasıl hızlı level kasabilirim? (yoldaş ve rekabetçi dışı)

Onların haricinde ölüm maçı vs. var ama en fazla XP'yi rekabetçi verir. Ölüm maçında 5 elde alacağın XP'yi rekabetçi de tek elde alırsın.

Yoldaş ve rekabetçi dışında en hızlı şekilde silah yarışı ve ölüm maçında seviye kasabilirsin.

Ranked win kasman lazım dostum. Diğer türlü pek hızlı olmaz.

Haftada 2-2.5 level atlama hakkın var. Rekabetçide daha fazla XP veriyor. Bol bol rekabetçi oynamanız gerekecek.

Arkadaşlar bu ölüm maçında tp vermiyor mu bu oyun? Sonraki rütbe için 1909 tp gerekli diyor ama 2 maç geçti hala 1909 gerekli. Her ölüm maçı sonrası tp vermiyor mu sistem?

Arkadaşlar bu ölüm maçında TP vermiyor mu bu oyun? Sonraki rütbe için 1909 TP gerekli diyor ama 2 maç geçti hala 1909 gerekli. Her ölüm maçı sonrası TP vermiyor mu sistem?

Yüksek ihtimal hiç kill almamışsınız o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…