2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 27 Ocak 2021 #11 Censy dedi: Şöyle kurtulabilirsin oyunu silerek benim çözümüm hilelerden dolayı tavsiye ederim başka oyuna başla. Genişletmek için tıkla... CS:GO'yu silin bence de hem hile dolu hem de Overwatch'taki Rus novalar yüzünden ban yiyoruz.
Censy dedi: Şöyle kurtulabilirsin oyunu silerek benim çözümüm hilelerden dolayı tavsiye ederim başka oyuna başla. Genişletmek için tıkla... CS:GO'yu silin bence de hem hile dolu hem de Overwatch'taki Rus novalar yüzünden ban yiyoruz.
babanxbox Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #12 FACEIT oynayın CS:GO kendi sistemi çöp.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #13 babanxbox dedi: FACEIT oynayın CS:GO kendi sistemi çöp. Genişletmek için tıkla... FACEIT denedim ama pingim katlanılmicak kadar çoktu hocam. ESEA düşünüyorum sizce nasıldır?
babanxbox dedi: FACEIT oynayın CS:GO kendi sistemi çöp. Genişletmek için tıkla... FACEIT denedim ama pingim katlanılmicak kadar çoktu hocam. ESEA düşünüyorum sizce nasıldır?
azzcnbyrktr1 Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 131 Yer Atlanta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Marangoz 27 Ocak 2021 #14 260112 dedi: CS:GO'yu silin bence de hem hile dolu hem de Overwatch'taki Rus novalar yüzünden ban yiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hile açıp banlandıktan 2 hafta sonra ben.
260112 dedi: CS:GO'yu silin bence de hem hile dolu hem de Overwatch'taki Rus novalar yüzünden ban yiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hile açıp banlandıktan 2 hafta sonra ben.