CS:GO Hızlı TP nasıl kasılır?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
5K Tp lazım nasıl hızlı kasarım? Derecelide iyi hoş kazanında 1k veriyorda kaybedince ne kadar verdiğini bilmiyorum.

Kazandığın round başına veriyor rekabetçi ve yoldaşta. Çok hızlı kasma diye birşey yok. Her modda ortalama.

Burdan kendine pay çıkararak hangisinde daha hızlı kasabileceğini hesaplayabilirsin.

Uzun rekabetçi ile kısa arasında çok fark var mı?
Orada da kazandığın rounda göre.

5K Tp lazım nasıl hızlı kasarım? Derecelide iyi hoş kazanında 1k veriyorda kaybedince ne kadar verdiğini bilmiyorum.
Dost Pazartesi Salı günleri azaltılmış tp verir Çarşamba günü TP bonusu başlıyor pazara kadar kasarsın.

Uzun rekabetçi ile kısa arasında çok fark var mı?
Kazandığınız round başına xp alırsınız yani 2 kısa maç atacağınıza 1 uzun maç atmak daha mantıklı olabilir, tabii sıkılıyorsanız kısa maç atmanız önerimdir.

Dost Pazartesi Salı günleri azaltılmış tp verir Çarşamba günü TP bonusu başlıyor pazara kadar kasarsın.
Öyle bir şey yok hocam, oynama sıklığınıza göre azaltıyor, ben Perşembe günü bile azaltılmış XP aldığımı hatırlarım.

Sıkılmak değil hangisi daha fazla kazandırıyorsa onu yapcam mantıklı olan uzun maç bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…