E E'VinoX?? Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 41 9 Şubat 2021 #1 Merhaba, CS'ye hlae indirdim kullandım maçlarımda işim bitti videomu hazırladım, fakat uygulamayı sildim her şeyini ama oyuna girdimde hala açılıyor. Bu ban yememe sebep olur diye düşünüyorum, bunu nasıl kaldırabilirim?
Merhaba, CS'ye hlae indirdim kullandım maçlarımda işim bitti videomu hazırladım, fakat uygulamayı sildim her şeyini ama oyuna girdimde hala açılıyor. Bu ban yememe sebep olur diye düşünüyorum, bunu nasıl kaldırabilirim?
megu Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 614 Çözümler 4 9 Şubat 2021 #2 Programı kaldırdığınıza emin misiniz? Nasıl kaldırdınız? Artı 0 Eksi
KS KS E E'VinoX?? Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 41 9 Şubat 2021 #3 megu dedi: Programı kaldırdığınıza emin misiniz? Nasıl kaldırdınız? Genişletmek için tıkla... Dosyalarını sildim indirdiğim Kurmadım programı zaten kurulu halde geldi. megu dedi: Programı kaldırdığınıza emin misiniz? Nasıl kaldırdınız? Genişletmek için tıkla... oyunu silmeden halledebilirmiyiz Artı 0 Eksi
megu dedi: Programı kaldırdığınıza emin misiniz? Nasıl kaldırdınız? Genişletmek için tıkla... Dosyalarını sildim indirdiğim Kurmadım programı zaten kurulu halde geldi. megu dedi: Programı kaldırdığınıza emin misiniz? Nasıl kaldırdınız? Genişletmek için tıkla... oyunu silmeden halledebilirmiyiz
iso1706 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #4 ya hile kulanmadım vac yedim envanterim gitti adam hile açmış vac yememiş Artı 0 Eksi
RX 560 Tİ Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 747 7 Mayıs 2021 #5 iso1706 dedi: ya hile kulanmadım vac yedim envanterim gitti adam hile açmış vac yememiş Genişletmek için tıkla... Adam hile açmamış ki. Artı 0 Eksi
iso1706 dedi: ya hile kulanmadım vac yedim envanterim gitti adam hile açmış vac yememiş Genişletmek için tıkla... Adam hile açmamış ki.