Satılık CS GO Hunstman Knife Crimson Web ( FT )

Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Birkaç aya bilgisayar almayı planladığım için bıçağımı satmaya karar verdim.Fiyat olarak 320 Lira düşünüyorum,pazarlık payı vardır.Ödeme olarak Ziraat hesabıma havale yapılacaktır,hemen sonrasında bıçağı trade ile vereceğim. Steam hesabımdan iletişime geçebilirsiniz : Steam Community :: TURKS never defeated

HİÇBİR ŞEKİLDE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM,LÜTFEN TAKAS İSTEĞİ VB. YOLLAMAYIN.

Mersin içi elden satış da yapabilirim.

Güncel fiyat 300 Lira olmuştur bilginize.

Güncel.

İlan günceldir.

Güncel..

Güncel.

Güncel.

Fiyat 280 Lira olmuştur.

Güncel.

Güncel..

Güncel.

Logitech G430 7.1 Kulaklık +50 Tl takas düşünürmüsünüz ?

Pardon takas düşünmüyorum kısmını okumamışım iyi satışlar.

Logitech G430 7.1 Kulaklık +50 Tl takas düşünürmüsünüz ?

Pardon takas düşünmüyorum kısmını okumamışım iyi satışlar.
Kulaklık değil de işlemci vs. olsaydı takas edebilirdik hocam. Önemli değil, iyi günler.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Pardon ilana " Ölücüler yazmazsa sevinirim." yazmayı unutmuşum...
Ölücülük değil bu. 280 TL ile 230 TL arasındaki fark ölücülüğe girmez. 50 TL veren olursa ölücülük diye adlandırabilirsiniz. Sadece fiyat verdim. İyi satışlar.

Ölücülük değil bu. 280 TL ile 230 TL arasındaki fark ölücülüğe girmez. 50 TL veren olursa ölücülük diye adlandırabilirsiniz. Sadece fiyat verdim. İyi satışlar.
Sanırım DH' de çok takılıyorsunuz, zira böyle ölücülük yapıp üzerine bir de üste çıkmaya kalkışan tipler genellikle orada oluyor.

Bıçak artı 100 lira verirseniz razer blackwidow(turuncu switch) 2014 tournament edition ile takas edebiliriz (Türkiye Aral garnatili)*

Bir yerde takıldığım ettiğim yok kardeşim. Sonuçta bir ticaret yapmaya çalıştık özgür bir ortam çok gerçekçi olmayan bir fiyat da vermedim herkes serbest ticaretini yapıyor en nihayetinde. Anlamsız bir şekilde ortalığı gerginleştirmene gerek yok. Bu fiyata olmaz der geçersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…