Erinç Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2017 #1 İyi oynayan biri olursa daha iyi olur, mikrofonu mutlaka olsun çünkü bazı görevler takım çalışması istiyor. Oynamak isteyenler ekleyebilir: Steam Community :: Magnetic Watermelon Not: Yan hesabım Rank: Mg
İyi oynayan biri olursa daha iyi olur, mikrofonu mutlaka olsun çünkü bazı görevler takım çalışması istiyor. Oynamak isteyenler ekleyebilir: Steam Community :: Magnetic Watermelon Not: Yan hesabım Rank: Mg
İsminiVermekİstemeyenKaan Hectopat Katılım 26 Mayıs 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2017 #2 Benim rütbem düşük ama oynayacak biri yok benim sorun olur mu?
Tokatlı Megapat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2017 #3 Ekledim. Nick : ½½Ercan .
Erinç Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2017 #4 İsminiVermekİstemeyenKaan dedi: Benim rütbem düşük ama oynayacak biri yok benim sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Önemli değil rütbe, taktik yapsak yeter.
İsminiVermekİstemeyenKaan dedi: Benim rütbem düşük ama oynayacak biri yok benim sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Önemli değil rütbe, taktik yapsak yeter.
AgeS Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2017 #5 KARDEŞİM KONUNUN ZAMANI GEÇMİŞ AMA YAPMADIYSAN YAPALIM