Oyun içerisinden parlaklığı arttırabilirsin. Direkt sorununun çözümü değil ama günü kurtaracaktır. Konsola “mat_monitorgamma” yazıp değeri 1-2,2 arasında verin. Ne kadar az olursa, o kadar parlak olur.
Oyun içerisinden parlaklığı arttırabilirsin. Direkt sorununun çözümü değil ama günü kurtaracaktır. Konsola “mat_monitörgamma” yazıp değeri 1-2, 2 arasında verin. Ne kadar az olursa, o kadar parlak olur.
Arkadaşlar merhaba. PC açılırken parlaklık %70 diyelim, kullanıcı adı seçince 40 oluyor oyuna girince ya 70'ya 40 oluyor ama mesela GTA 5 açınca 70'de başlıyor masaüstüne dönüp tekrar girince 40 oluyor. Bazen 3 defa çık gir yapıyorum 70 oluyor bazen 1 defa çıkıyorum 40 oluyor anlamadım. tek...
www.technopat.net
Bu konuda gösterilen ayarı dener misiniz(varsa tabii)?
Bir de ekran kartınız nedir? Belki ekran kartı panelinden oyun için özel ayar yapmışsınızdır yanlışlıkla.
Arkadaşlar merhaba. PC açılırken parlaklık %70 diyelim, kullanıcı adı seçince 40 oluyor oyuna girince ya 70'ya 40 oluyor ama mesela GTA 5 açınca 70'de başlıyor masaüstüne dönüp tekrar girince 40 oluyor. Bazen 3 defa çık gir yapıyorum 70 oluyor bazen 1 defa çıkıyorum 40 oluyor anlamadım. tek...
www.technopat.net
Bu konuda gösterilen ayarı dener misiniz(varsa tabii)?
Bir de ekran kartınız nedir? Belki ekran kartı panelinden oyun için özel ayar yapmışsınızdır yanlışlıkla.