fleizy00 Kilopat Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 413 Çözümler 1 7 Ekim 2019 #1 100 TL geçmeyen mouse önerir misiniz? CS:GO için.
furkanharrower Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 679 Çözümler 2 7 Ekim 2019 #2 Bütçenizi biraz aşıyor ama öneririm, sağlam bir mouse uzun yıllar götürür.Zamanında internet kafede çok kullandım yaklaşık 3-4 ay önce aldım bende hala kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Tek sıkıntısı böyle ışıklı mışıklı rgb değil o kadar. A4 Tech XL-750BH Bronz Lazer Oyuncu Mouse Fiyatı A4 Tech XL-750BH Bronz Lazer Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Bütçenizi biraz aşıyor ama öneririm, sağlam bir mouse uzun yıllar götürür.Zamanında internet kafede çok kullandım yaklaşık 3-4 ay önce aldım bende hala kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Tek sıkıntısı böyle ışıklı mışıklı rgb değil o kadar. A4 Tech XL-750BH Bronz Lazer Oyuncu Mouse Fiyatı A4 Tech XL-750BH Bronz Lazer Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 7 Ekim 2019 #3 Bütçeyi aşıyor ama elinize oturacağını düşünüyorsanız Aorus M2 alınabilir. Yukko.com www.yukko.com
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2019 #4 Aorus M2 veya Bloody V7.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 7 Ekim 2019 #5 Sylveon dedi: Bütçeyi aşıyor ama elinize oturacağını düşünüyorsanız Aorus M2 alınabilir. Yukko.com www.yukko.com Genişletmek için tıkla... Bu mouse'u geçen hafta aldım iade ettim hiç beğenmedim, küçük boyutu. Sensörü de pek iyi değil. Ama tabii bütçe kısıtlıysa yapacak bir şey yok.
Sylveon dedi: Bütçeyi aşıyor ama elinize oturacağını düşünüyorsanız Aorus M2 alınabilir. Yukko.com www.yukko.com Genişletmek için tıkla... Bu mouse'u geçen hafta aldım iade ettim hiç beğenmedim, küçük boyutu. Sensörü de pek iyi değil. Ama tabii bütçe kısıtlıysa yapacak bir şey yok.
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Ekim 2019 #6 Tesla Bobini dedi: Bu mouse'u geçen hafta aldım iade ettim hiç beğenmedim, küçük boyutu. Genişletmek için tıkla... Mouse alırken önemli olan elinize oturması olduğunu hep söylüyorum. Umarım kendinize uygun mouse bulursunuz.
Tesla Bobini dedi: Bu mouse'u geçen hafta aldım iade ettim hiç beğenmedim, küçük boyutu. Genişletmek için tıkla... Mouse alırken önemli olan elinize oturması olduğunu hep söylüyorum. Umarım kendinize uygun mouse bulursunuz.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 8 Ekim 2019 #7 @Sylveon Rival 110 aldım, elime tam oturdu ve her şeyi ile çok güzel bir mouse.