Arkadaşlar, piyasadaki Everest, Rampage gibi ürünleri kullanmak istemiyorum. Daha çok Logitech, ASUS, SteelSeries gibi kökü çok eskiye dayanan fare önerisi yaparsanız sevinirim. Palm grip tutuş modeli ile oynuyorum. Çok fazla tuş olmasına gerek yok Logitech G300s gibi. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar, piyasadaki Everest, Rampage gibi ürünleri kullanmak istemiyorum. Daha çok Logitech, ASUS, SteelSeries gibi kökü çok eskiye dayanan fare önerisi yaparsanız sevinirim. Palm grip tutuş modeli ile oynuyorum. Çok fazla tuş olmasına gerek yok Logitech G300s gibi. Şimdiden teşekkür ederim.
Bloody W70 Max P.beyaz 10k Cpı Opt Rgb-uc3&4 Aktıf arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bloody W70 Max P.beyaz 10k Cpı Opt Rgb-uc3&4 Aktıf arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus Rog Strix Impact II Çift El Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...
Sorun yaşamadan kullanan milyonlarca insan varken bulabildiğiniz konuları atmanız ironik. Geçtiğimiz aylarda herkes G203 önerirken sıkıntı yoktu, şimdi 2 tane konu açılınca mouse sorunlu mu oldu? Bu mouse'u ben de önerdim, forumdaki diğer arkadaşlar da önerdi.