CS:GO için 150-250 TL'ye fare önerisi

Bütçe
150-250
G203.

Önerdiğiniz Lightsync model. Tavsiye etmem daha iyileri var bu fiyata.

Logitech fanı. Sen 10 yıllık sensör öner bir de üste çıkmak için mouse savun.

Kardeşim fan falan değilim, ben G102 kullandım 2 yıl, arkadaşlarıma önerdim, onlar da aldı ve kullandı sorunsuz. Forumda herkes G203 öneriyordu. Şimdi ne oldu? 10 yıllık sensör olduğu yeni mi öğrenildi?

Arkadaşlar, piyasadaki Everest, Rampage gibi ürünleri kullanmak istemiyorum. Daha çok Logitech, ASUS, SteelSeries gibi kökü çok eskiye dayanan fare önerisi yaparsanız sevinirim. Palm grip tutuş modeli ile oynuyorum. Çok fazla tuş olmasına gerek yok Logitech G300s gibi. Şimdiden teşekkür ederim.
Kimin ne dediğine bakma ağzı olan konuşuyor, teknoloji şans işi 2 yıldır G203 prodigy kullanıyorum.
Tek sıkıntısını görmedim, fiyatına göre üstüne mouse tanımam.

Sanki BenQ Zowie fare sanıyorlar G203 Modelini. Çöpe gider ayrıca alternatif olarak bu.

Ben Zowie ile kıyaslamadım, bu bütçede alınabilir dedim. Kullanan ve sorun yaşamayan bir sürü insan var. Bundan 2 ay önce 200 TL mouse önerisi diye konu açılınca herkes G203 yazıyordu, şimdi ne oldu diye merak ediyorum.

Arkadaşlar, piyasadaki Everest, Rampage gibi ürünleri kullanmak istemiyorum. Daha çok Logitech, ASUS, SteelSeries gibi kökü çok eskiye dayanan fare önerisi yaparsanız sevinirim. Palm grip tutuş modeli ile oynuyorum. Çok fazla tuş olmasına gerek yok Logitech G300s gibi. Şimdiden teşekkür ederim.

Bunu önerecektim çoğu arkadaş önermiş zaten G203 konusuna gelirsek sorun yaşan var yaşamayan var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı