Arkadaşlar geçmişte bir hata yapıp Everest-X7 Pro aldım. Bozuldu, artık tekerleği kullanılamıyor, beni sinir ediyor. Ayrıca çift tıklama tuşu da çalışmıyor, bu sebeple yeni bir Mouse + pad almaya karar verdim. Genellikle CS:GO gibi online rekabetçi oyunları oynuyorum ve elim büyük. Benim seçtiğim Mouse + pad şunlardır;
Tabi o kadar da değil abartıyorum ancak kesinlikle yeterli bir yüzeyi yok. 270 mm x 215 mm
Bence Rival 110 + Qck mouse pad setini almaya çalışın ya da Corsair Harpoon + MM200 Mouse pad ikilisi yapabilirsiniz. Tabi bu durumda bütçenizi 200 TL yapmanız gerekiyor.
Tabi o kadar da değil abartıyorum ancak kesinlikle yeterli bir yüzeyi yok. 270 mm x 215 mm Eki Görüntüle 361564
Bence Rival 110 + Qck mouse pad setini almaya çalışın ya da Corsair Harpoon + MM200 Mouse pad ikilisi yapabilirsiniz. Tabi bu durumda bütçenizi 200 TL yapmanız gerekiyor.
SteelSeries Rival 110 Mouse öğrendiğim kadar çok küçük ancak benim ellerim büyük o sıkıntı yaratabilir. Ayrıca Corsair'in o Mouse'u nu beğenmedim benim seçtiğim Mouse'a bakar mısın iyi mi?