199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 6 Haziran 2019 #11 r3sta dedi: Beyler çok kararsız kaldım ya açıkcası, Infarex'i inceledim fakat mouse un o kadar iyi olmadığını gördüm o yüzden infarex almam fakat rampage shine smx-r15 ve corsair harpoon arasında kaldığımı söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... İnfarex'e iyi değil diyip Rampage arasında kalmanız şaşırtıcı. Rampage çöp bir marka. O fiyatı vermekte bir nevi çöpe atmak olur.
r3sta dedi: Beyler çok kararsız kaldım ya açıkcası, Infarex'i inceledim fakat mouse un o kadar iyi olmadığını gördüm o yüzden infarex almam fakat rampage shine smx-r15 ve corsair harpoon arasında kaldığımı söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... İnfarex'e iyi değil diyip Rampage arasında kalmanız şaşırtıcı. Rampage çöp bir marka. O fiyatı vermekte bir nevi çöpe atmak olur.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 6 Haziran 2019 #12 199688 dedi: İnfarex'e iyi değil diyip Rampage arasında kalmanız şaşırtıcı. Rampage çöp bir marka. O fiyatı vermekte bir nevi çöpe atmak olur. Genişletmek için tıkla... Tam onu diyecektim. Siz demişsiniz. Allahım Rampage ile Corsair arasında kalmayı nasip etme.
199688 dedi: İnfarex'e iyi değil diyip Rampage arasında kalmanız şaşırtıcı. Rampage çöp bir marka. O fiyatı vermekte bir nevi çöpe atmak olur. Genişletmek için tıkla... Tam onu diyecektim. Siz demişsiniz. Allahım Rampage ile Corsair arasında kalmayı nasip etme.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 6 Haziran 2019 #13 Ellerim büyük ve Corsair Harpoon kullanımı rahat geliyor. Fare büyük değil ancak şekli büyük eller için kullanıma müsait.
Ellerim büyük ve Corsair Harpoon kullanımı rahat geliyor. Fare büyük değil ancak şekli büyük eller için kullanıma müsait.
r3sta Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 24 6 Haziran 2019 #14 Arkadaşlar rampage çöp ama bu mouse iyi dedikleri için benim aklımı çeldiler açıkcası.Sanırım Corsair Harpoon alacağım. Onur Altuğ Sever dedi: Ellerim büyük ve Corsair Harpoon kullanımı rahat geliyor. Fare büyük değil ancak şekli büyük eller için kullanıma müsait. Genişletmek için tıkla... G300s ile kıyaslarsak g300s ten büyük mü? Onu merak ediyorum. Onur Altuğ Sever dedi: Ellerim büyük ve Corsair Harpoon kullanımı rahat geliyor. Fare büyük değil ancak şekli büyük eller için kullanıma müsait. Genişletmek için tıkla... Hocam cevabını bekliyorum ürünü alacağım. Yardımlarınız için teşekkürler Corsair Harpoon sipariş ettim Son düzenleme: 6 Haziran 2019
Arkadaşlar rampage çöp ama bu mouse iyi dedikleri için benim aklımı çeldiler açıkcası.Sanırım Corsair Harpoon alacağım. Onur Altuğ Sever dedi: Ellerim büyük ve Corsair Harpoon kullanımı rahat geliyor. Fare büyük değil ancak şekli büyük eller için kullanıma müsait. Genişletmek için tıkla... G300s ile kıyaslarsak g300s ten büyük mü? Onu merak ediyorum. Onur Altuğ Sever dedi: Ellerim büyük ve Corsair Harpoon kullanımı rahat geliyor. Fare büyük değil ancak şekli büyük eller için kullanıma müsait. Genişletmek için tıkla... Hocam cevabını bekliyorum ürünü alacağım. Yardımlarınız için teşekkürler Corsair Harpoon sipariş ettim
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 7 Haziran 2019 #15 rampage ben kullanıyorum şuan gayet memnunum herşeyinden boy fln
kasiffkabakukulak Decapat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 75 Yer Konya/ Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıcak Demir 15 Haziran 2019 #17 MSI INTERCEPTOR DS B1 tavsiye ederim bende CS:GO oyuncusuyum ve üründen memnunum.
Y Yusuf serdarr Megapat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 844 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #18 @r3sta Memnun musunuz Corsair Harpoon modelinden? Ben de sipariş etmiştim şuan elimde fakat bilgisayar daha gelmediği için kullanamıyorum.
@r3sta Memnun musunuz Corsair Harpoon modelinden? Ben de sipariş etmiştim şuan elimde fakat bilgisayar daha gelmediği için kullanamıyorum.
r3sta Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 24 22 Haziran 2019 #19 Yusuf serdarr dedi: @r3sta Memnun musunuz Corsair Harpoon modelinden? Ben de sipariş etmiştim şuan elimde fakat bilgisayar daha gelmediği için kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet memnunum beklentimi karşıladı güzel mouse.
Yusuf serdarr dedi: @r3sta Memnun musunuz Corsair Harpoon modelinden? Ben de sipariş etmiştim şuan elimde fakat bilgisayar daha gelmediği için kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet memnunum beklentimi karşıladı güzel mouse.
yumeko Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 421 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2019 #20 r3sta dedi: Evet memnunum beklentimi karşıladı güzel mouse. Genişletmek için tıkla... 133 TL fiyatına göre cidden o mouseyi almak değer mi? Birazcık bahseder misin artılarından ve eksilerinden.
r3sta dedi: Evet memnunum beklentimi karşıladı güzel mouse. Genişletmek için tıkla... 133 TL fiyatına göre cidden o mouseyi almak değer mi? Birazcık bahseder misin artılarından ve eksilerinden.