CS:GO için 3.000 TL Sistem Önerisi

Şimdi düşündüğüm zaman ileride zaten 144hz bir monitor alıcam şuan alıcağım bilgisayardan düşmek mantıksız geliyor aslında şimdi sistemi iyi toplayıp ilerde monitor aldığımda daha mantıklı olmaz mı ? 70 fps yetmez çünkü laptopla alıyorum zaten o fps yi masaüstü almama gerek kalmaz o zaman

Güzel sistem fakat SSD tercih edicem gibi duruyor şimdilik ve birde dikkatimi çeken birşey oldu sadece ekran kartına yüklenmişsiniz bunun sebebi nedir acaba? Yani 256 bit olması tabikide mantıklı bir seçim
Ama anakart yeterlimi sizce?

Bu bazooka serisi anakart ı çok tavsiye eden oluyo performans bakımından diğer anakartlara göre getirisi nedir acaba? Ve bir de 2gb 256 bit ekran kartı yeterlimi ben normalde 4 gb 256 bit bir ekran kartı düşünüyodum ya da çift ekran kartı düşünüyodum iki tane 2 gb 128 bitlik Bir amd bir nvidia yani SLI ve Crossfire çift ekran kartıda mantıklı gelmiyor değil aslında resimdeki sistem için ne düşünüyorsunuz bu benim toplamış olduğum bir sistem.

Güzel sistem fakat bu sistemin aynısını bu fiyatla nerden teyit edeblirim cidden beğendim sistemi fakat bu sistemi vatandan filan topladığım zaman en az 3600 3700 çıkacak eminim

4 gb 128 bit ekran kartı yerine 4 gb 256 bir bir ekran kartı daha mantıklı olabilir benim için.
Ram hızlarını filan yazmamışssın mac mhz ram'ler biraz daha detaylı yazarsan inceleyebilirim teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Vatandan.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 161
Hocam artık ekran kartları Bit değerine ve GB değerine göre alınmıyor. 2 GB 128 Bit olan GTX 960, 2 GB 256 Bit olan R7 370'den fazla performans veriyor mesela. Grafik işlemcinin gücü önemli. Hocam bence FPS oyunculara 144 HZ monitör ilaç gibidir. Atılan yorumlardaki sistemlerin hepsi CS:GO için gayet yeterlidir. SLI veya Crossfire'ı bu bütçe aralığı için önermem, zira 2. ekran kartından tam performans alamazsınız.

SLI ve Crossfire'ı maliyetli olabileceği için istemiyordum aslında pek.
Ama şuanda sadece sisteme yönelicem monitor almayı düşünmüyorum yani bana fps oyunlarında 3000 tl lik bir sistem yeterli doğrumudur? monitörü dediğim gibi ilerde almayı düşünüyorum.

Aslında şu an sistem toplamak yerine yeni çıkacak Pascal ve Polaris mimarili ekran kartlarını bekleyebilirsiniz. Kartlar çıktıktan sonra sistem toplamak daha mantıklı olacaktır.

Arkadaşlar güzel sistem tavsiyeleri yapmışlar. R9 380-GTX 960 veya GTX 950 li bir sistem işini rahatlıkla görür. CS GO ağır bir oyun olmadığı için bu ekran kartları yüksek ayarlarda bile sıkıntısız 150 fps aldıracaktır.

Çok teşekkür ederim bende diyorum ki almışken sağlam olsun limiti biraz aşabilirim yani 3500 gibi bir limitim olabilir sizin varmı bir sistem öneriniz bu limite?

Aslında şu an sistem toplamak yerine yeni çıkacak Pascal ve Polaris mimarili ekran kartlarını bekleyebilirsiniz. Kartlar çıktıktan sonra sistem toplamak daha mantıklı olacaktır.
Ne getirisi olacak peki çıkacağı tarih belli mi ?

Buda benim topladığım bir sistem bir yorum yapabilirmisiniz acaba değerlendirme tarzında.

Dosya Ekleri

• Pc toplama.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 295

@Nazif Varlık Bu sistemin en fazla işlemcisini değiştirip i5 6500 yaparsın, daha fazlası fazlasıyla lüzumsuz. Senin topladığın sistem 1 FPS bile daha fazla vermeyecek.

@Nazif Varlık Bu sistemin en fazla işlemcisini değiştirip i5 6500 yaparsın, daha fazlası fazlasıyla lüzumsuz. Senin topladığın sistem 1 FPS bile daha fazla vermeyecek.
En son şu sistemi topladım sadece cs go değil bu bilgisayarda sanallaştırma server kurulum gibi işlemlerde yapacağım Ekteki sisteme bir göz atarmısın acaba

Dosya Ekleri

• pcccc.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 310
Şimdi anlamadığın bir nokta var. Sen 60hz bir monitörde 200 fps alıyor gibi gözüksen de ekrana yansıyan fps yine 60'dır. Yani monitör iyi olmadıktan sonra istediğin kadar fps alsan da bunu monitör sana yansıtamaz. İleride monitör alırım benim şimdilik kasa bütçem 3 bin lira, sonra da monitör için harcama yaparım dersen tamam ama sadece CS:GO oynayacaksan 3 bin liralık bir kasa+monitörle de cs:go oynayabilirsin. Karar senin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…