CS:GO için 800 TL'ye PC tavsiyesi

Mr. Brutal

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Technopat ailesi. 800 TL'ye PC kasası önerir misiniz? 2. el sorun olmaz. Temiz olması yeterli ve sadece CS:GO odaklı bir sistem lazım. 1024x768 ve düşük grafik ayarlarında alabileceğim en yüksek FPS ile oynamak istiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O paraya yapabileceğin tek şey, halihazırdaki PC'ne yükseltme olabilir. Şu an kullandığın PC varsa özelliklerini yazar mısın? Eğer PC yoksa, sana sırayla yapman gerekenleri yazayım. Kaç para tutar, bilmiyorum lakin o bütçeye alabileceğin maksimum verimi alırsın.

Aliexpress üzerinden modlanmış X5460 ve GTX 750 alıyorsun. Bunlar sana tahminen 300 TL'ye patlar. 100 TL gibi bir fiyata 350W güç kaynaklı rastgele bir kasa bul. 100 TL civarına, hatta daha ucuza da bulabilirsin, G31, G41 gibi LGA 775 anakart bul. X5460 ile uyumlu olmasına dikkat et. Geri kalan parayla da RAM ve HDD al.

O paraya yapabileceğin tek şey, halihazırdaki PC'ne yükseltme olabilir. Şu an kullandığın PC varsa özelliklerini yazar mısın? Eğer PC yoksa, sana sırayla yapman gerekenleri yazayım. Kaç para tutar, bilmiyorum lakin o bütçeye alabileceğin maksimum verimi alırsın.

Aliexpress üzerinden modlanmış X5460 ve GTX 750 alıyorsun. Bunlar sana tahminen 300 TL'ye patlar. 100 TL gibi bir fiyata 350W güç kaynaklı rastgele bir kasa bul. 100 TL civarına, hatta daha ucuza da bulabilirsin, G31, G41 gibi LGA 775 anakart bul. X5460 ile uyumlu olmasına dikkat et. Geri kalan parayla da RAM ve HDD al.
Hocam şuan'ki kullandığım PC bir halta yaramaz maalesef. Dediğiniz sistem çok kişi önerdi ve gayet iyi bir sistem Youtube'da ise videolarına baktığımda 250 FPS gördüm ancak Çin'den ilk kez alışveriş yapacağım o yüzden bir sıkıntı çıkarsa ne olur anlatırsan çok sevinirim.

Hocam şuan'ki kullandığım PC bir halta yaramaz maalesef. Dediğiniz sistem çok kişi önerdi ve gayet iyi bir sistem Youtube'da ise videolarına baktığımda 250 FPS gördüm ancak Çin'den ilk kez alışveriş yapacağım o yüzden bir sıkıntı çıkarsa ne olur anlatırsan çok sevinirim.
Aliexpress'te bi sıkıntı çıkmaz.

Kendi bilgisayarımı sana satabilirim. Yeni GTX'li sistem toplayacağım için satacağım uygun fiyata.

Ekran Kartı: Asus GT 730 2GB
İşlemci: intel core i5 cpu m560 2.67 ghz
Ram: 8GB
HDD: 500GB TOSHİBA

Kasanın fiziksel görünüşü, güzel yanı camlı, arkada, üste ve önde olmak üzere 3 adet fanı var. Anakart veya ekran kartının ki dahil değil. Renk olarak kırmızı aydınlatma sistemi var. İlgilenirsen Özel mesaj atabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı