CS:GO için AMD mi Intel mi?

beatkey

Megapat
Daha fazla  
CS:GO için bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama bir tanıdığım AMD ile 400 FPS alsan da Intel'deki akıcılığı alamazsın tarzında şeyler söyledi. Bu doğru mu? CS:GO için Intel toplamamda ısrar ediyor. Ben de Ryzen 7 3700X almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da İ5 9600K bile 3700X'den daha yüksek FPS verir sebebi tek çekirdek performansının yüksek olması. İ7 9700K-i9 9900k gibi işlemcilerde fark 100 FPS'ye kadar çıkıyor. Youtube'da zibille test var araştırabilirsiniz. Intel sistem toplayacaksanız gelecek ay 10. Nesil satışa çıkacak onu bekleyin.

Arkadaşlar konu burada 400-500 fps değil, amd işlemcide 400-500 fps alırken intelde aldığın 400-500 akıcılığını vermemesi

Yanlış anlamayın kendisi çoğu profesyonel oyuncuya bilgisayar toplamış biri onun lafını da dinlemek istiyorum ama bütçe el vermiyor
Ben ömrümde böyle bir şey duymadım emin olun. Marka fanlığından başka bir şey değil. Kendim de İntel'den AMD'ye geçtim, fazlasıyla memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı