CS:GO için AMD vs Intel

Öncelikle hocam işlemcinin ısınmayanı olmaz soğutmasını bileceksiniz. Model olarak kıyaslama daha doğru olacaktır. Özellikle bahsettiğiniz oyunlarda işlemcileri çift kanal bellekle kullanmak çok fark yaratıyor.

Marka karşılaştırması yapılmaz! Ha illaki marka karşılaştırcaksanız Sosyal'de tonlarca konu var. Sen bütçeni söyleyeceksin biz öyle yardım edeceğiz. Rica ederim artık AMD vs İntel, Nvidia vs AMD gibi konular açmayın.
Alacağım sistem ryzen 5 3600
Corsair 2x8 3000 mhz
Msi Nvidia 1660 SUPER 6GB 192 BIT
ASUS Tuf Plus Anakart

Değiştireyim mi sizce Intel ile?
Değiştirme. 3600 iyi bir işlemci.

Gayet güzel sistem olmuş intel geçerken ekran kartı düşüreceksen gerek yok.

Kusura bakmayın hocam haklısınız fakat güncel derdimi anlatacağım bir konu açmak istedim.

3600 çok güzel CS:GO oynatır. Bütçeniz kaldırmıyorsa 3300X'de alabilirsiniz. İkisininde fiyatları çok uygun. Para sıkıntınız yoksa düşük çözünürlükte en yüksek performansı istiyorsanız o vakit 10600K alın 5 GHz'e sabitleyin. İntel gecikme ve MHz değeri olarak AMD'den önde olduğu için iş işlemciye bindiğinde %5-10 daha yüksek performans veriyor. CS:GO zaten işlemciye abanan bir oyun. İşlemci hızı deli fark yaratıyor.

Dostum alt tarafı CS oynayacaksın bu kadar kasmana gerek yok bence profesyonel vs. değilsen Intel almanın anlamı yok bence. 3600 çok rahat işini görecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…