CS:GO için AMD vs Intel

İyi ki almamışım hocam 3600'ü neredeyse alacaktım. Ben de çok araştırdım baya kafa yordum bu montaj işlerinden vs. hiç anlamam. Birde güvenebileceğim bir site olması lazımdı sinerji, itopya, incehesap hiçbirine tam güvenemedim bir arıyorum müşteri hizmetlerini 25 kişi bekliyor. Dedim bir sorun yaşasam karşımda birini bulamayacağım. Şikayetvar'a bir bakayım dedim adam kullanılmış termal macun sürülmüş işlemciyi bir kağıda işlemci yazarak göndermiş. En güvenilir yol olarak Hepsiburada'dan alayım dedim MSI markasını çok seviyordum gözüme kestirdiğim hazır bir kasa vardı. Hem kompakt hem de uyum içinde tüm parçalar MSI tarafından koyulmuş test edilmiş. MSI Infinite S 9SI aldım hocam i5 9400F 1660 Super GDDR6 192-Bit ekran kartlı. Gerçekten şu ana kadar hiç üzmedi. Hem sessiz çalışıyor hem de kasa büyük değil. Sadece RAM yükselmesi lazım onu da hallettiğim zaman tamamdır benim için. Hiç sorun yaşamadım çok hızlı sistemim CS:GO'da da şükür bir kere bile anlık takılma yaşamadım 8 GB RAM'e rağmen. AMD daha çok render tarzı işler için ideal bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…