CS:GO için BenQ XL 2411P ayarları nasıl olmalı?

bu premium standart ne kanka onu anlamadım?
Diğer arkadaşın yazdığı görüntü modunu standart kullanıyorum kısmını soruyorsunuz galiba. Orada arkadaş görüntü modunu standart kullanıyorum demiş. Görüntü modu yani. Premium dediği kısım AMA ayarı (Advanced Motion Accelerator). High ya da Premium kullanılır genelde. Gelişmiş hareket hızlandırıcı demek. Griden-Griye tepki süresini iyileştirildiği, görüntünün daha net ve canlı göründüğü yazılmış. (Yabancı forumdan çevirdim son cümleyi hata olabilir.)

Arkadaş güzel açıklamış. Bende tepki süresini azaltıyor diye biliyorum. Forumlarda premium kullanın demişler. Bazı pro oyuncularda premium kullanıyormuş.

Black EQ 20 Contrast:80 Parlaklık:100 kullanıyorum. Picture mode standart ve Color vibrance da 10 da kullaıyorum, nvidia ayarlarından %100 e çekiyorum. Oyunda şuan iyi ama sadece beyaz renk hafif sarımsı gibi gelior göze harici olarak iyi yani. Ayrıca gamma ayarını kaçta kullanıyorsun merak ettim ? Bir de parlaklık ve contrast yazarsan sevinirim.
Hocam nerdeyse yakın. Black eq:20 Parlaklık:100 Kontrast:80 Vibrance:10 kullanıyorum ve görüntü modum standart.

Parlaklığı kafama göre o an değiştiriyorum, yorgun olmazsam 100'de, gamma ayarı 3, contrast 50 açıkçası hiç farklı bir değer denemedim. 80'de fena olmadı gibi.

240hz monitörde 239hz ne oluyor hocam lag oluyor arada

Gamma'ya giremiyorum ben, secenek gozukuyor ama basılmıyor. Nedeni nedir?

Beyler konuyu hortlattım ama bir sorum var. Benq xl2411 k modelini aldım. Hem AMA ayarı hemde Dyac ayarı mevcut. Dyac ile AMA farkı nedir? Bu ayarları ne yapayım pubg oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…