Alpay Dıncer Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 62 9 Eylül 2014 #1 Merhabalar; CS:GO CFG arıyorum. Yalnız bir tane CFG yükledim ve sistemi geri yüklemek zorunda kaldım. Bunun yanında CFG yi tam olarak nasıl aktif edebilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2014
Merhabalar; CS:GO CFG arıyorum. Yalnız bir tane CFG yükledim ve sistemi geri yüklemek zorunda kaldım. Bunun yanında CFG yi tam olarak nasıl aktif edebilirim? Teşekkürler.
Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #2 Tavsiyem Ufuk- Şizofren- Atban'ın yayınlarından birine girmen. Her yayında anlatıyor hem her gün yayın yapıyor.
Tavsiyem Ufuk- Şizofren- Atban'ın yayınlarından birine girmen. Her yayında anlatıyor hem her gün yayın yapıyor.
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 9 Eylül 2014 #3 Cs go'da cfglik bir durum yok ki Ama illa kulanıcam dersen f0rest öneririm. Aktif içinde konsola exec cfg'nin adı.exe
Cs go'da cfglik bir durum yok ki Ama illa kulanıcam dersen f0rest öneririm. Aktif içinde konsola exec cfg'nin adı.exe
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #4 Kendi cfg ayarlarınızı kendiniz oluşturun.