CS:GO için çözünürlük seçimi

Kéd

Megapat
Daha fazla  
Birkaç aya sistemimi baştan yenileyeceğim, monitör dahil aklımda AMD RX 580 ve Freesync destekli bir monitör almak vardı daha sonra 2K 144 Hz monitör ile Nvidia GTX 1070 veya 1080 almak vardı.
Ben genel olarak CS:GO, PUBG ve LOL tarzı oyunlar oynuyorum CS:GO'da en fazla 1080p öneriyorlar, bu yüzden GTX 1070 veya 1080 alırsam 2K monitörü 1080p yaparsam ne olur? Veyahut AMD 1080p mi seçmeliyim, düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1070 veya 1080 alıyorsanız sadece CS:GO için düşük çözünürlüklü monitör almak saçma olur. Diğer tüm oyunlarda elinizdeki en büyük kozdan mahrum kalabilirsiniz. Yalnızca CS:GO'yu düşük çözünürlükte oynayabilirsiniz ancak bunu da önermiyorum. Monitör her zaman doğal çözünürlükte kullanılmalı.

Şeyi merak ediyorum diyelim ben 800 DPI fare ile oynuyorum. CS:GO 2K çözünürlükte oynarsam fare çevirmem zorlaşır mı? Yani genişlik çözünürlük arttığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çözünürlük yükselince farenin hassasiyetini arttırmanız gerekecektir. Ancak ayarlamalar yapıldıkça bir sorun olacağını sanmıyorum. Yalnızca farenin kaliteli sensöre sahip olması gerekebilir. 2K monitör kullanabiliyorsanız da kaliteli bir fare alabileceğinizi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı