CS:GO için Deathadder Elite vs Basilisk vs G403 vs G402

TayoO_

Kilopat
Daha fazla  
Tasarım ve rahatlık olarak denediğim için aklımda G403 var fakat o 300 IPS. Sizce IPS çok fark ettirir mi? Sensörlerini de bilmiyorum o yüzden çok kararsız kaldım. 4'ü arasından hangisini seçmeliyim?

Sensör olarak konuşuyorsak, Basilisk ve G403 aralarında en iyi olanları. Deathadder Elite de güzel, lakin artık tavsiye edilmiyor eskisi gibi. G402 ise artık eskidi ve aralarında en zayif sensöre sahip.

Gerisi elinin oturmasına kalmış :)
Peki G403 ve Basilisk arasında seçim yapacak olursam, CS:GO da ki refleks vuruşları için ips farkı çok önemli midir?

Onu da düşündüm fakat kablosuz olması beni tedirgin etti kablolu gibi iletme hızı belki olmaz, pilin oyun ortasında bitmesi gibi sebeplerden dolayı.
Logitech kablosuz gaming mouseların hiç birinde gecikme olmaz.%100 şarjda bitme süresi ledsiz kullanırsan 36 saate kadar çıkıyor.Şarjı %1 bile kalsa kablosunu takıp oynamaya devam edebilirsin.

Sensör olarak konuşuyorsak, Basilisk ve G403 aralarında en iyi olanları. Deathadder Elite de güzel, lakin artık tavsiye edilmiyor eskisi gibi. G402 ise artık eskidi ve aralarında en zayif sensöre sahip.

Gerisi elinin oturmasına kalmış :)
Peki G403 ün sensörü mü Elite in sensörü mü daha iyidir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı