CS:GO için Düşük Bütçeli Sistem

• Konuyu başlatan N'W'O
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.583

N'W'O

Kilopat
Düşük bütçeyle CSGO'yu +200 FPS oynatabilecek bir bilgisayar toplamak istiyorum. Daha önce hiç masaüstü bilgisayarım olmadı bu yüzden biraz uzağım bu konulara.

Youtube'da birkaç videoya denk geldim çok eski anakart ve işlemcilerle CSGO'da yüksek performans alıyorlar, bende bu tarz bir bilgisayar toplamak istiyorum.

İstanbul içinde bu işi yapan arkadaşlar varsa direk onlardan da alabilirim.

Bahsettiğim videoyu buraya bırakayım ne istediğimi anlamış olursunuz :)
Videonun yorumlarında gördüm Technopat'ı o vesileyle geldim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kardeşim, iyi günler öncelikle. Böyle bir sistem toplayabilirsin önerilerimde olur ama +200 FPS senin ne işine yarayacak tahminimce senin monitörün 60 Hz. Yani istersen 5000 FPS al sen onu 60 olarak görürsün, monitör sana öyle gösterebilir. Bir de bütceni yazarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek FPS her zaman avantajdır. Monitörün 60 Hz olması bunun hissedilmeyeceği anlamına gelmez. Özellikle FPS oyunlarında.. Sistem konusunda bütçe belirtip konu açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı