CS:GO İçin Ekipman Önerileri!

Daha fazla  
Selam dostlar;
Aşırı derece CS:GO oynuyorum bu aralar çok sardı falan neyse ve karar verdim ki sahip olduğum ekipmanlar CS:GO için pek elverişli değil ve kendi çapımda oyuncu ekipmanları almaya karar verdim fakat başlıktada gördüğünüz gibi bu ekipmanlar arasında kaldım. Siz ya da bu ekipmanları kullanan arkadaşlar bu konu ile ilgili fikirlerini yorumlarda söylersene makbule geçer. :D

Mouse: Steelseries Rival vs Razer Deathadder Chroma vs Asus Rog Gladius
Kulaklık: HyperX Cloud II vs Steelseries Siberia v3 Prism
Klavye: Razer Blackwidow Chroma (kesin)

Merhaba Buğrahan!Benim sana tavsiyem razer almaman klavye olarak BW Chroma yerine Corsair K70 almanı önerim.Kasası daha kalitelidir o kadar parayı plastiğe vermene gerek yok.Mouse olarak ss iyidir candır.Gladius almayı ben de düşündüm ergonomik yapısı değiştirilebilir Omron marka switchleri yanlış yazmamışımdır inşallah :D zengin kutu içeriği güzel bir ürün.Razer kötülemek gibi olmasın ama tekrar tavsiye etmiyorum.Bildiğim kadarıyla kullanıcıların büyük bir kısmı şikayetçi.Siberia v3 den çok şikayetçiler çoğu kişi geri göndermiş.Cloud II güzel kulaklık.Fps oyuncuları için gerçekten güzel. 7.1 desteği var bildiğim kadarıyla kulaklıkta kendi ses kartı da var.Fakat 7.1 sanal.Benden bu kadar kararı yine sen ver.

ben steelseriese bakmanı öneririm
klavye : steelseries 6gv2
mouse: steelseries rival 300 cs go fade edition
kulaklık: steelseries siberia 350 7.1

ben steelseriese bakmanı öneririm
klavye : steelseries 6gv2
mouse: steelseries rival 300 cs go fade edition
kulaklık: steelseries siberia 350 7.1

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı