CS:GO için ekran kartı önerisi

GTX 750 Ti önerenlere diyorum. Bizde biliyoruz iyi kart önermesini resmen insanları salak yerine koyuyorsunuz. Şu Nvidia sistem önerilerine AMD al daha ucuz daha güzel ( Ya da tam tersi ) diyenler gibisiniz. Bütçe 300 tl. Yok efendim neymiş bütçe arttır daha iyi al, ileride de oyun oynanacak bu PC ile. Yani kartı alacak kişinin ihtiyacının üzerine çıkamazsınız. 2000 Tl sistem önerisi isteyene " O kadar para ile PC olmaz git 6000 Tl topla daha iyi. " demek ile aynı şey bu. Eğer GTX 750 Ti alabiliyor olsaydı ( Ya da almak isteseydi ) 500 Tl bütçesi olduğunu söylerdi. Üstelik o fiyata R7 250x alınmalı iken bana göre arkadaşın ihtiyacına ve amacına göre daha düşük fiyatlı bir kart alınabilir. Tabi bu tamamen onun kararı.

Ne bu tartışmalar biraderlerim sakin olun konu amacından uzaklaşmasın. Arkadaşın ne PSU'su ne işlemcisi belli. 300TL'ye en iyi ekran kartı tartışmasız R7 250X kaldı ki belki arkadaşın monitörü 1920x1080p değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…