W Withoutac1 Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 30 Mayıs 2023 #11 558memoli dedi: i7 denilince konu çok yanlış bir yere gidebilir zira ilk i7 serisi 2008 yıllarında çıktı. Model belirtirseniz cevap verilebilir. Dahili GPU her ne kadar iyide olsa gerekli performansı tam sağlamayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İntel Core i7, model dediğiniz bu oluyor değil mi? Evet bana da öyle geliyor
558memoli dedi: i7 denilince konu çok yanlış bir yere gidebilir zira ilk i7 serisi 2008 yıllarında çıktı. Model belirtirseniz cevap verilebilir. Dahili GPU her ne kadar iyide olsa gerekli performansı tam sağlamayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İntel Core i7, model dediğiniz bu oluyor değil mi? Evet bana da öyle geliyor
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 30 Mayıs 2023 #12 Withoutac1 dedi: Intel Core i7, model dediğiniz bu oluyor değil mi? Evet bana da öyle geliyor Genişletmek için tıkla... i7 3770K işlemci HD4000 dahili GPU.
Withoutac1 dedi: Intel Core i7, model dediğiniz bu oluyor değil mi? Evet bana da öyle geliyor Genişletmek için tıkla... i7 3770K işlemci HD4000 dahili GPU.
emiregev Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 369 30 Mayıs 2023 #13 Hybrid Theory dedi: Değişir. Pentium işlemci kullanıp da dahili GPU ile oyun oynamak istiyorsan unut onu. Ryzen 7 5700G kullanıyorsan FH 5 bile oynarsın. Genişletmek için tıkla... Dostum 12. nesil işlemciden bahsediyorum.
Hybrid Theory dedi: Değişir. Pentium işlemci kullanıp da dahili GPU ile oyun oynamak istiyorsan unut onu. Ryzen 7 5700G kullanıyorsan FH 5 bile oynarsın. Genişletmek için tıkla... Dostum 12. nesil işlemciden bahsediyorum.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.207 Makaleler 5 Çözümler 78 Yer İzmir 30 Mayıs 2023 #14 emiregev dedi: Dostum 12. nesil işlemciden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu durumda güncel oyundan kastına göre değişir. AAA oyunlar oynayamazsın doğal olarak ama Valorant da yeni nesil bir oyun, bunu oynayabilirsin. Çor erken ama muhtemelen CS 2'yi de oynayabilirsin.
emiregev dedi: Dostum 12. nesil işlemciden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu durumda güncel oyundan kastına göre değişir. AAA oyunlar oynayamazsın doğal olarak ama Valorant da yeni nesil bir oyun, bunu oynayabilirsin. Çor erken ama muhtemelen CS 2'yi de oynayabilirsin.
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.332 Çözümler 1 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 30 Mayıs 2023 #15 Withoutac1 dedi: Ekran kartsız FPS çok mu düşük olur bir de işlemci kullanımı ne kadar oluyor mesela (i7 için )? LoL'den ağır mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam İ5 4590 12 GB Ram ile low ayarlarda 90 fps alabiliyordum 2 sene önce filan.
Withoutac1 dedi: Ekran kartsız FPS çok mu düşük olur bir de işlemci kullanımı ne kadar oluyor mesela (i7 için )? LoL'den ağır mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam İ5 4590 12 GB Ram ile low ayarlarda 90 fps alabiliyordum 2 sene önce filan.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #16 Withoutac1 dedi: Dahili ekran kartı demek istemiştim Intel Graphics Genişletmek için tıkla... Çalışır hocam.
Withoutac1 dedi: Dahili ekran kartı demek istemiştim Intel Graphics Genişletmek için tıkla... Çalışır hocam.