CS:GO işlemci kullanan bir oyun ekran kartın işlemcinin eksikliğini girerir bence. Bende Intel HD 4000 var mesela ekran kartım bozuldu laptopun ikinci ekran kartını kullanıyorum i7 kapatıyor mesela arayı
yani sen işlemcim düşük ya benim ona rağmen oynatır diyosun demi peki kaç fps alırım ben bu ekran kartıyla benim sistemimle kaç fps alırım sistemim üstte bakabilirsin buna cevap verirmisin yani kaç fps alırım yaklaşık v e bi surom daha var bana oyuncu kulaklığı önerirmisin güzel sesveren 100tl de n fazla olmasın bütçem az
Yani sen işlemcim düşük ya benim ona rağmen oynatır diyorsun değil mi peki kaç FPS alırım ben bu ekran kartıyla benim sistemimle kaç FPS alırım sistemim üstte bakabilirsin buna cevap verir misin yani kaç FPS alırım yaklaşık v e bir surom daha var bana oyuncu kulaklığı önerir misin güzel sesveren 100TL'de n fazla olmasın bütçem az.
Yani CS:GO'da 60 FPS alırım düşük ayarlarda değil mi? Kaldırır peki değil mi inşallah kaldırır senin düşüncen nedir kaldırırömı peki benim sistem CS:GO'yu.
Bir de bir sorum daha var senin attığın bu gamemax almaya değer mi 90 TL değer mi yani.