Oynadığım çoğu oyunda jiroskop hassasiyetim çok yüksekti cihazı 90 derece çevirmeden karakter neredeyse tam tur dönüyordu. Artık bakacağım ne olur ne olmaz buraya sonuçları atacağım sizin için çok acayip bir konu oldu sanırım
Kendinizi başka bir oyuncu yerine koyun ve düşünün, takım arkadaşınız geç tepkiler verdiği için ölüyor, clutch anlarında dönemediği için ölüyor. Anlamamanız normaldir rekabetçi oyunlar hiç oynamadıysanız.
Olay o değil ki. Rekabetçi maçta gamepad/jiroskop ile zar zor 1-2 kill alıp geri kalan 40 dakikalık zamanda full takım arkadaşını izleyerek zevk alınmaz. Zaten tryhard kategori bir oyun, daha da kendisine oyunu zehir etmesine gerek yok.
İstediğiniz gibi deneyin. Zaten yeni oynuyorsanız veya rankınız düşükse sizin gibi deneysel kişilerle eşleşeceksiniz, sorun olmaz. İsterseniz direksiyon setiyle oynayın.
Ya dostum tamam en iyi fare bende biliyorum. sen fare ile oyna bende gamepad ile sen her maç 20+ kişi vur ben 3 kişi vurayım yine de bu halimle mutlu olurum.
İstediğiniz gibi deneyin. Zaten yeni oynuyorsanız veya rankınız düşükse sizin gibi deneysel kişilerle eşleşeceksiniz, sorun olmaz. İsterseniz direksiyon setiyle oynayın.