CS:GO için Gaming mouse önerisi

GabiX

Centipat
Herkese merhaba arkadaşlar aktif olarak CS GO oynuyorum ve kullandığınız tavsiye ettiğiniz bir mouse marka model var mıdır?

Not: 2 defa Rampage'in SMX-R50 modelini kullandım ergonomik olarak elime oturduğu için fakat sürekli arıza verdi yenisini aldım o da arıza verdi hiç beğenmedim farklı bir mouse düşünüyorum kaliteli ve dayanıklı ergonomik olan. Orta büyüklükte elim boy 1.72 kilo 72 ona göre el ebatımı kendine göre olduğunu düşünenler tavsiyede bulunabilir mi?

G300S önerebilirim hocam fakat biraz cep yakıyor önceden aldığımda ben 120 liraydı.

Bütçede sıkıntı yok 600-700 liraya kadar her şeyi alabilirim çünkü gerçekten sıkıldım sağlam bir mouse lazım zaten kullanıp attığım mouseların bana mailiyeti 500 lirayı buldu.

Zowie EC-2A. Profesyonel oyuncuların da en çok kullandığı mouse.

Ergonomisi hoşuma gitti sanırım elime göre daha önce kullandığım Mouse'a yakın tasarımı var hatta aynı bile diyebilirim. Teşekkür ederim değerlendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…