Metin Demirbaş Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #11 Silinen üye dedi: Belirttiği bütçeyi 1700-1800 okumuştum. Genişletmek için tıkla... Bütçe o kadar olsa bile alamıyor.
Silinen üye dedi: Belirttiği bütçeyi 1700-1800 okumuştum. Genişletmek için tıkla... Bütçe o kadar olsa bile alamıyor.
İ İnanç Can Develii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 1.117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #12 Metin Demirbaş dedi: Bütçe o kadar olsa bile alamıyor. Genişletmek için tıkla... İkinci el rahatlıkla alabilir.
Metin Demirbaş dedi: Bütçe o kadar olsa bile alamıyor. Genişletmek için tıkla... İkinci el rahatlıkla alabilir.
B Burak Arda Balcı Hectopat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #13 Silinen üye dedi: İkinci el rahatlıkla alabilir. Genişletmek için tıkla... Cidden dalga geçiyor olmalısın
Silinen üye dedi: İkinci el rahatlıkla alabilir. Genişletmek için tıkla... Cidden dalga geçiyor olmalısın
Metin Demirbaş Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #14 Silinen üye dedi: İkinci el rahatlıkla alabilir. Genişletmek için tıkla... O ikisini alsa anakart, RAM, işlemci soğutucusu alması gerekirdi bunları neden düşünmüyorsunuz ve neden 2. el alsın.
Silinen üye dedi: İkinci el rahatlıkla alabilir. Genişletmek için tıkla... O ikisini alsa anakart, RAM, işlemci soğutucusu alması gerekirdi bunları neden düşünmüyorsunuz ve neden 2. el alsın.
Saverr Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #15 İ3 6100 ve GTX750 Ti alabilirsin.
Chrollo Kilopat Katılım 29 Mayıs 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2016 #16 Zaten 750Tİ aklımdaydı. Yorumların çoğu da o yönde geldi. CPU olarakta arkadaşın dediği i3 6100 ü alabilirim. Yorumlarınız için teşekkürler.
Zaten 750Tİ aklımdaydı. Yorumların çoğu da o yönde geldi. CPU olarakta arkadaşın dediği i3 6100 ü alabilirim. Yorumlarınız için teşekkürler.
iskintevfik Hectopat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2016 #17 Leo Corte dedi: Bu arada ben yayın bilgisayarımda CS:GO'dan 100 üzeri FPS'de alıyorum. Ekran kartı N250 GTS (= 8 yıllık kart. O yüzden model istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da yardım edebilir misiniz ? HD3450 ekran kartını kullanıyorum. CSGO' da daha fazla performans almak istiyorum.
Leo Corte dedi: Bu arada ben yayın bilgisayarımda CS:GO'dan 100 üzeri FPS'de alıyorum. Ekran kartı N250 GTS (= 8 yıllık kart. O yüzden model istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da yardım edebilir misiniz ? HD3450 ekran kartını kullanıyorum. CSGO' da daha fazla performans almak istiyorum.
Saverr Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2016 #18 iskintevfik dedi: Hocam bana da yardım edebilir misiniz ? HD3450 ekran kartını kullanıyorum. CSGO' da daha fazla performans almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarları düşürebilirsin yada arka planda çalışan programları kapatmayı deneyebilirsin.
iskintevfik dedi: Hocam bana da yardım edebilir misiniz ? HD3450 ekran kartını kullanıyorum. CSGO' da daha fazla performans almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarları düşürebilirsin yada arka planda çalışan programları kapatmayı deneyebilirsin.