Y yl08 Decapat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 66 25 Ağustos 2018 #31 SHAPE dedi: Bu markayı hiç görmedim. Benim size önereceğim markalar ; Thermaltake , XIGMATEK , FSP , High Power. Everest ve Frisby marka PSU alma.Bilgili arkadaş varsa Hadron ile ilgili yardım edebilir sana. Genişletmek için tıkla... Garantisi olmayan 4-5 yıllık Thermaltake 500w 60 liraya alınır mı ? Bi sorun çıkarır mı ?
SHAPE dedi: Bu markayı hiç görmedim. Benim size önereceğim markalar ; Thermaltake , XIGMATEK , FSP , High Power. Everest ve Frisby marka PSU alma.Bilgili arkadaş varsa Hadron ile ilgili yardım edebilir sana. Genişletmek için tıkla... Garantisi olmayan 4-5 yıllık Thermaltake 500w 60 liraya alınır mı ? Bi sorun çıkarır mı ?
SHAPE Kilopat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 160 Yer İstanbul 25 Ağustos 2018 #32 yl08 dedi: Garantisi olmayan 4-5 yıllık Thermaltake 500w 60 liraya alınır mı ? Bi sorun çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa 2. el hele 2 yıldan fazla kullanılmış güç kaynağı alma. Ben önermiyorum ama alabilirsin çok yorulmuştur.
yl08 dedi: Garantisi olmayan 4-5 yıllık Thermaltake 500w 60 liraya alınır mı ? Bi sorun çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa 2. el hele 2 yıldan fazla kullanılmış güç kaynağı alma. Ben önermiyorum ama alabilirsin çok yorulmuştur.