Ben bir Steam hesabı açtım boş. Ve bu siteye girip günlük bonusları aldım.
Şimdi sitede de istediğim bir skin düşürdüm bunu çekmek istiyorum. Peki arkadaşlar ben bu skini çekmek için o hesapta CS:GO'yu satın almış olmam gerekir mi? Veya Hellcase'den o skini çekmek için kaç para yatırmam gerekir?
Ve yatırdığım parayla neler yapabilirim? Kasa açarak çok zarar edildiğini biliyorum.
Hellcase güvenilir bir site, prime satın almanız gerekli mi bilmiyorum fakat steam hesabınız en az 1 seviye olmalı ve steam guard ile korunuyor olmalı. Onun dışında csgoroll en iyi sitedir. Yıllardır kullanırım ve karım zararımdan çok daha fazladır.
Hellcase güvenilir bir site, Prime satın almanız gerekli mi bilmiyorum fakat Steam hesabınız en az 1 seviye olmalı ve Steam Guard ile korunuyor olmalı. Onun dışında csgoroll en iyi sitedir. Yıllardır kullanırım ve karım zararımdan çok daha fazladır.
Steam'de mesela 180 TL yatırıp CS:GO'da broşür kasası açarsanız orada fazla zarar etmeden hem kasa açmış, hem de level atlamış olursunuz. 180 TL'ye genel olarak 100-120 TL'lik broşürler çıkıyor. Bana 1000 TL'lik dust broşu çıkmıştı. Hellcase'e atacağınız 5 dolar ile 1 dolarlık kasa savaşlarına katılıp en az 2 tanesini kazansanız bile onları upgrade ile 5 dolar yapıp hesabınıza çekerseniz zararınız olmaz