oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2019 #11 Windows Lite'ı bekle derim.
Efe Calisir Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 93 4 Mayıs 2019 #12 Windows 10 Home daha az ram kullanıyor ama pro daha fazla ram'ı yiyiyor.
Nockrieg Decapat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 35 4 Mayıs 2019 #13 oduncu_yılmaz dedi: Windows Lite'ı bekle derim. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nedir? Efe Calisir dedi: Windows 10 Home daha az ram kullanıyor ama pro daha fazla ram'ı yiyiyor. Genişletmek için tıkla... Alakası yoktur, PRO versiyonunda ek özellikler mevcuttur fakat kullanmamanız dahilinde etki etmezler.
oduncu_yılmaz dedi: Windows Lite'ı bekle derim. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nedir? Efe Calisir dedi: Windows 10 Home daha az ram kullanıyor ama pro daha fazla ram'ı yiyiyor. Genişletmek için tıkla... Alakası yoktur, PRO versiyonunda ek özellikler mevcuttur fakat kullanmamanız dahilinde etki etmezler.
Efe Calisir Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 93 4 Mayıs 2019 #14 Nockrieg dedi: Tam olarak nedir? Alakası yoktur, PRO versiyonunda ek özellikler mevcuttur fakat kullanmamanız dahilinde etki etmezler. Genişletmek için tıkla... ben araştırdım ve o bilgiyi edindim ama sizi bilmem isterseniz araştırabilirsiniz arkadaşımda öyle diyor ve bu windows işleriyle çok ilgileniyor.
Nockrieg dedi: Tam olarak nedir? Alakası yoktur, PRO versiyonunda ek özellikler mevcuttur fakat kullanmamanız dahilinde etki etmezler. Genişletmek için tıkla... ben araştırdım ve o bilgiyi edindim ama sizi bilmem isterseniz araştırabilirsiniz arkadaşımda öyle diyor ve bu windows işleriyle çok ilgileniyor.
Nockrieg Decapat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 35 4 Mayıs 2019 #15 Efe Calisir dedi: ben araştırdım ve o bilgiyi edindim ama sizi bilmem isterseniz araştırabilirsiniz arkadaşımda öyle diyor ve bu windows işleriyle çok ilgileniyor. Genişletmek için tıkla... Windows İşleri , pekala dostum.
Efe Calisir dedi: ben araştırdım ve o bilgiyi edindim ama sizi bilmem isterseniz araştırabilirsiniz arkadaşımda öyle diyor ve bu windows işleriyle çok ilgileniyor. Genişletmek için tıkla... Windows İşleri , pekala dostum.