CS:GO için kapsül önerisi

Tamamdır sağ ol bir arkadaşta prizma kasası önermiş. Sence çıkartma kapsülü daha mı iyi?

Kapsül net bir şekilde daha iyi.

Tamamdır bir de yanlış hatırlamıyorsam major turnuvası dönemlerinde kapsüllere indirim geliyordu ve önümüzdeki ay CS:GO'nun son major turnuvası olacak o indirimli kapsülleri değerlendirmek gerekir mi?

Tamamdır bir de yanlış hatırlamıyorsam major turnuvası dönemlerinde kapsüllere indirim geliyordu ve önümüzdeki ay CS:GO'nun son major turnuvası olacak o indirimli kapsülleri değerlendirmek gerekir mi?
Antwerp kapsüllerini satarak yeni gelecek major turnuvasının kapsüllerini de alabilirsin fena fikir değil. Ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum.

Antwerp kapsüllerini satarak yeni gelecek major turnuvasının kapsüllerini de alabilirsin fena fikir değil. Ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum.

Peki direkt olarak stickerlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Örneğin resimdeki sticker gün içinde 40-50 kuruşlara kadar düşüp ertesi gün 1.50-2 liralara çıkabiliyor. Toplu alımda güzel kar yaptırabilir gibi.

Kapsüllerin bir sayısı var, o nedenle kapsüller daha mantıklı. Kapsülü açtığın zaman yok olup gidiyor.

Bende yatırım yapacağım. Bu Antwerp Kapsülleri gerçekten iyi mi? İyi kar ettirir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…