TahaK001 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2017 #1 CS:GO oynuyorum. Nasıl bir kulaklık almalıyım? Bütcem 180 TL.
Y YUSUF DENİZ Hectopat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2017 #2 Ben HyperX Cloud Core kullanıyorum f/p ürünü. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2017
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2017 #3 TahaK001 dedi: CS:GO oynuyorum. Nasıl bir kulaklık almalıyım? Bütcem 180 TL. Genişletmek için tıkla... Cooler Master MasterPulse ürünümüzü inceleyebilirsiniz. Gövdesi alüminyum ve kafa bandını tutan kablolar çelik, kulaklığın yanlarından bass ayarını yapabiliyorsunuz. Bayilerimizde 200 TL civarı satılıyor. İstanbul veya Ankaradaysanız bayilerimizde deneyebilirsiniz. inceleme linkleri; Cooler Master Türkiye MasterPulse | Cooler Master
TahaK001 dedi: CS:GO oynuyorum. Nasıl bir kulaklık almalıyım? Bütcem 180 TL. Genişletmek için tıkla... Cooler Master MasterPulse ürünümüzü inceleyebilirsiniz. Gövdesi alüminyum ve kafa bandını tutan kablolar çelik, kulaklığın yanlarından bass ayarını yapabiliyorsunuz. Bayilerimizde 200 TL civarı satılıyor. İstanbul veya Ankaradaysanız bayilerimizde deneyebilirsiniz. inceleme linkleri; Cooler Master Türkiye MasterPulse | Cooler Master
A Aakın Hectopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2017 #4 Herhangi 7.1 ürünü alabilirsin csgo için razer steelseries hyperx logitech Bunlardan alırsan daha iyi olur..
Herhangi 7.1 ürünü alabilirsin csgo için razer steelseries hyperx logitech Bunlardan alırsan daha iyi olur..