CS:GO için Logitech G430 vs Razer Kraken Pro?

Her iki kulaklığın da iyi ve kötü olduğu noktalar var. Kraken PRO’nun iyi olduğu noktalar şöyle:
  • Daha uzun kablosu var: 2.3m’ye karşılık 3.3m
  • Mikrofonu içeri gizlenebiliyor
  • 110dB/mW ile 90dB/mW’a göre daha yüksek ses seviyesi sunuyor
  • Katalanabiliyor.
G430’un iyi olduğu noktala ise:
  • 20000Hz ile 10000Hz’e göre daha yüksek mikrofon üst frekansı
  • Adanmış ses kısma tuşu
  • Dolby Digital desteği
  • Gürültü engelleyici mikrofon
  • 50Hz ile 100Hz’e göre daha düşük mikrofon alt frekansı. Özellikle konuşmaları daha iyi kaydedebilir bu sayede. Zira insan sesi alt frekanslardadır.
  • Kablo üzerinde kontrol paneli
  • 255g ile 293g olan Kraken PRO’dan daha hafif
  • Katlanabiliyor

Fiyatını tam bilmiyorum ama G930'un çok iyi olduğunu söylüyorlar. G230 kullanıyorum 430'un bir alt modeli. Ses kalitesi vs. çok memnunum fakat çok başımı ağrıtıyor. Ağırlığından mı yoksa ucuz ürün diye yumuşak düzgün malzeme kullanmamışlarda ondan mı bilmiyorum. :)

Razer kraken pro mikrofon olarak daha iyidir.Dijital mikrofonu var mic test videolarında görebilirsiniz gayet iyi .İki kulaklıkta 40mm sürücülere sahip.Logitech g430 desibel seviyesi düşük 90 idi yanlış hatırlamıyorsam müzik dinlerken film izlerken sıkıntı yaşama ihtimaliniz var yaşayanlar var çünkü.Logitech de ses kartı var usb girişli 7.1 surround ses verebiliyor razer usb girişli değil ama razerin programıyla o aradaki farkı kapatabilir.Farklar bunlar fakat o 2 ürün yerine kingston hyperx cloud 2 veya plantronics rig tercih edilebilir.Bana kalırsa plantronics rig illa ikisinden biri diyorsanız da razer kraken pro alın.

Kulaklık almak istiyorum FPS Oyunları için (CS:GO). Benim için uygun iki model beğendim. Siz hangisini tercih edersiniz ve neden dolayı? Logitech G-430 veya Razer Kraken Pro.
Razer al derim cs:go oyuncusu olarak ses kalitesi çok iyi ben mikrofonunuda beğendim ama karar senin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı