SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Selam dostlarım. CS için grafikleri patates haline getiren bir CFG görmüştüm fakat linkini bulamadım. Elinde bu konu hakkında bilgi olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2023
Selam dostlarım. CS için grafikleri patates haline getiren bir CFG görmüştüm fakat linkini bulamadım. Elinde bu konu hakkında bilgi olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.029 Çözümler 49 27 Haziran 2023 #2 Merhaba @SwanesSS , Bu videoyu kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Benimde çok severek kullandığım bir FPS Pack Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba @SwanesSS , Bu videoyu kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Benimde çok severek kullandığım bir FPS Pack Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et