CS:GO için Monitör Tavsiyesi

burakxyz

Megapat
Daha fazla  
Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum, özellikle CS:GO üst düzey oyuncusuyum. Monitörlerle ilgili araştırma yapıp duruyorum fakat karar veremedim hala.

Samsung S24F350FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı

Bir ara bunu düşünüyordum ama dediğim gibi CS ile ileri düzeyde ilgileniyorum milisaniyeler içinde gerçekleşiyor her şey. Aslında Benq XL2411 var aklımda birde. Fakat monitör yanında birde koltuk alacağım. O yüzden aklım karıştı ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz ne kadar? Bence koltuk her zaman alınır, koltuk için monitörün bütçesini azaltmayın. 144 HZ monitör bir süre size koltuk aratmaz zaten.

Eski bilgisayarımı satıp alacağım. Tahmini 900-1100 arası bir şeye gidecek. Üstüne ekleyip alacağım.

En ucuz 144HZ ve çoğu profesyonel oynuncunun kullandığı Zowie'nin Benq'yla iş birliğiyle ürettiği monitör serisinden XL2411 monitörünü almayı düşünüyorum. Zowie markası daha çok mouseları ile tanınıyor ve gene aynı şekilde bir çok profesyonel oyuncunun tercihi zowie mouse oluyor.

Sonuç olarak alırsam XL2411 alırım. Hem bütçeme daha yakın hemde direk olarak e-Spor üzerine üretilmiş monitör serisinden buda benim CS:GO ve diğer FPS oyunları için ihtiyacımı tamamıyla karşılar.

Gayet güzel bir seçim olur amacın doğrultusunda.

Ekstra vereceğim tavsiye ise kişiden kişiye değişir ama CS:GO için 24” üstüne çıkmamanız.

CS:GO için bir monitör arıyorsan kesinlikle 144HZ al benim önerim BenQ XL2411Z.

İlginiz için teşekkür ederim. BenQ XL2411'i Hepsiburada KDV indiriminde alacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…