CS GO için Mouse Önerisi

BgrYgt

Hectopat
Senelerdir kullanmış oldum Logitech G402 faremi değiştirmeye karar verdim. Bütçede sıkıntım yok. Genelde CS GO oynuyorum. Aklımdakiler Razer DA Elite ve Zowie EC1-B, 400 DPI oynuyorum. Mouse piyasasını bilen ve kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağıdır SS Rival 110 kullanıyorum gayet memnunum ancak şuan biraz eskimiş olabilir Rival 600ler falan çıktı galiba bakabilirsin

SS ürünlerini denemiştim ama çok içime sinmiyo açıkcası daha çok logitech razer zowie gibi markalar hoşuma gidiyo f/p ürünü arıyorum.

Logitech g300s kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. CS:GO'da gayet memnunum.

Elinin ölçülerini bilmiyorum ama, elinin ölçülerine göre bir Zowie mouse seçmeni öneririm. Rival 600 kesinlikle önermem. 8 ay sonunda garanti kapsamında iade edip Zowie ye döndüm şu an çok memnunum.

Elinin ölçülerini bilmiyorum ama, elinin ölçülerine göre bir Zowie mouse seçmeni öneririm. Rival 600 kesinlikle önermem. 8 ay sonunda garanti kapsamında iade edip Zowie ye döndüm şu an çok memnunum.
Elim normale göre biraz büyük orta - büyük boy fare arıyorum.S1 ve Ec serisi dikkatimi çekiyo.Tavsiyen için teşekkürler.
Galiba Zowie alacağım.Birde Logitech G502 hero ve Mx518 dikkatimi çekti sizce fiyatlarına değerler mi?

Steelseries serisine sıcak bakmıyorum demişsiniz ancak uzun yıllardır cs oynayan biri olarak Steelseries sensei ten modelini öneriyorum

Kablosuz G603 kullanıyorum. Kablolu'dan sonra kendimi özgür hissettim.

Steelseries serisine sıcak bakmıyorum demişsiniz ancak uzun yıllardır cs oynayan biri olarak Steelseries sensei ten modelini öneriyorum
Ben rifle ve awp karışık oynuyorum ama genelde awp oynarım.Siz böyle diyince kafam karıştı.Ne kadar kullandınız Sensei Ten modelini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…