CS:GO için mouse seçimi

Bir mouse da ben önermek isterim izniniz olursa. Yazdığınız mouse'leri daha önce kullanmadım. Steelseries rival 600 kullanmıştım çok hoşuma gitmişti. Size de Rival 710 önerebilirim.

Yurt dışından alabilirseniz Glorius model o çok daha iyi
Ben oyun mousesi olarak Glorius model o diğer zamanlarda razer deathadder kullanıyorum rahatlıkla deathadder ı da önerebilirim ergonomisi çok güzel

kardeşim ışıklı mışıklı olmasına gerek yok makro da kullanmıyorum zaten dıyosan zowie ec1-a ya da ec2-a önerırım aralarında sadece boyut farkı var

kardeşim ışıklı mışıklı olmasına gerek yok makro da kullanmıyorum zaten dıyosan zowie ec1-a ya da ec2-a önerırım aralarında sadece boyut farkı var
Zowie ec1-a kullanıyordum. Oyun performansı güzel ama yüzeyi hep kirleniyor ve elim kayıyor. Ayrıca elime de tam oturduğunu söylemem

Zowie ec1-a kullanıyordum. Oyun performansı güzel ama yüzeyi hep kirleniyor ve elim kayıyor. Ayrıca elime de tam oturduğunu söylemem

bende de yazın terleme yapıyor genel olarak memnun oldugum ıcın tavsıye ettım

Şuan Rival 300S kullanmaktayım. Oyunlarda parmağım hep orta tekerleğe temas ettiğinden dolayı sıkıntı yaşıyorum. Kaliteli bir mouse alayım derken 450 IPS sahip olan Deathadder alayim dedim fakat diğer Gladius ll Core ve Mamba arasında kaldım.
bende de yazın terleme yapıyor genel olarak memnun oldugum ıcın tavsıye ettım
Rival 300S için terleme oluyor ama kayma hiç olmadı. Tek dezavantajı, parmağımın oyunlarda orta tekerleğe temas etmesi. Söylemiş olduğum 3 farenin, oyunlarda çok pürüzsüz döndüğü söyleniyor ama üçü arasında kararsız kaldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…