CS:GO için mouse tavsiyesi

EmirhanBastg

Hectopat
Beyler şimdi CS:GO'yu çok düşük Sensitivity'de oynamıyorum ama çok yüksek Sensitivity'de de oynamıyorum fakat fareyi refleks olarak hızlıca sağa veya sola hızlı çekınce fare algılamayı durduruyor ve olduğu yerde 2-3 saniye saçma sapan hareketler yapıyor. Bu da CS:GO'da çok sinir bozucu bir durum oluyor. Hele bir de rekabetçi girdiysem. Ben de bu farenin yerine Gamepower Bane almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı, bu fare de yapar mı, bir türlü emin olamadım. Şu an kullandıgım fare Microsoft Optical Mouse 200.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben profesyonel olarak CS:GO oynuyorum ve şu an kullandığım Logitech G103 faresi ve pad olarak ise Corsair 200mm Large kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak fare hızına göre pad'i al derim mesela ben çok düşükte oynadığım için large aldım ama sen ister medium ister small al. Senin tercihin.

Rival 100 önerebilirim. Cs go oynarken can seviyenize göre fare renkleri değişiyor. İsterseniz kapatıp farklı renkler de ayarlayabiliyorsunuz tabii ki. Hoş bir özellik olmuş bence.

Steelseries’in Rival 110 yada bütçe varsa 310 kesinlikle, ve bana göre steelseries en iyi mouse üreten firmalardan. Ben hatırlıyorum zamanında CS 1.6 oynarken de Steelseries ‘in sensei modelleri ve kinzu modelleri CS oyuncuları tarafından en çok tercih edilendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…