Bu videoda arkadaş net bir şekilde anlatıyor, lakin digital vibrance sakına 100 yapma gözlerine aşırı zarar verir. Ben 70'de kullanıyorum 70'in üstünü de tavsiye etmiyorum.
Biriniz 100 üstü öneriyor diğeriniz 100 altı mesela karanlık yerdeki adamları daha net görmek için yada molotov dumanının arkasındaki adamı göremeyen kişinin görmesini sağlamak için 100 üstümü olması mı lazım yoksa 100 altı mı?Digital Vibrance ayarından bahsediyorsunuz. Default olarak bu ayar 100'dür. Ne kadar artırırsanız renkler o kadar açık görünür. Ben 180 olarak kullanıyorum. Ancak bu ayarı yalnızca oyunlarda kullanmanızı tavsiye ederim. Masaüstünde çok fazla göz yoruyor.
Yanıcının arkasını net bir şekilde görmen için, yanarken siyah duman çıkmaması için shader detayını çok yüksek yapman gerekiyor. Bununla bir alakası yok onun. Göz sağlığı açısından 100 de kullanmak gözü çok yorup, baş ağrılarına sebep olacaktır.Biriniz 100 üstü öneriyor diğeriniz 100 altı mesela karanlık yerdeki adamları daha net görmek için yada molotov dumanının arkasındaki adamı göremeyen kişinin görmesini sağlamak için 100 üstümü olması mı lazım yoksa 100 altı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.