CS:GO için Nvidia renk ayarları

Selvan

Decapat
Arkadaslar sanırım renklerin daha açık görünmesi için bu Nvidia ayarları kullanılıyor. Peki ne oluyor bu Nvidia ayarları? Daha detaylı anlatabilecek bir arkadaş var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Digital Vibrance ayarından bahsediyorsunuz. Default olarak bu ayar 100'dür. Ne kadar artırırsanız renkler o kadar açık görünür. Ben 180 olarak kullanıyorum. Ancak bu ayarı yalnızca oyunlarda kullanmanızı tavsiye ederim. Masaüstünde çok fazla göz yoruyor.

Bu videoda arkadaş net bir şekilde anlatıyor, lakin digital vibrance sakına 100 yapma gözlerine aşırı zarar verir. Ben 70'de kullanıyorum 70'in üstünü de tavsiye etmiyorum.

Bu videoda arkadaş net bir şekilde anlatıyor, lakin digital vibrance sakına 100 yapma gözlerine aşırı zarar verir. Ben 70'de kullanıyorum 70'in üstünü de tavsiye etmiyorum.
Digital Vibrance ayarından bahsediyorsunuz. Default olarak bu ayar 100'dür. Ne kadar artırırsanız renkler o kadar açık görünür. Ben 180 olarak kullanıyorum. Ancak bu ayarı yalnızca oyunlarda kullanmanızı tavsiye ederim. Masaüstünde çok fazla göz yoruyor.
Biriniz 100 üstü öneriyor diğeriniz 100 altı mesela karanlık yerdeki adamları daha net görmek için yada molotov dumanının arkasındaki adamı göremeyen kişinin görmesini sağlamak için 100 üstümü olması mı lazım yoksa 100 altı mı?

Normalde böyle kullanıyorum. Oyuna girince 90 veya 100 yapabilirsiniz.
373343

Biriniz 100 üstü öneriyor diğeriniz 100 altı mesela karanlık yerdeki adamları daha net görmek için yada molotov dumanının arkasındaki adamı göremeyen kişinin görmesini sağlamak için 100 üstümü olması mı lazım yoksa 100 altı mı?
Yanıcının arkasını net bir şekilde görmen için, yanarken siyah duman çıkmaması için shader detayını çok yüksek yapman gerekiyor. Bununla bir alakası yok onun. Göz sağlığı açısından 100 de kullanmak gözü çok yorup, baş ağrılarına sebep olacaktır.

Ben AMD ekran kartı kullandığım için bende default ayar 100. 200'e kadar çıkarabiliyorsunuz. Nvidia'da en yüksek ayar %100 sanırım. %80 iyidir. Duruma göre artırıp indirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00