Hydro2K Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 709 Çözümler 2 Yer Antalya 20 Mayıs 2020 #11 Size de gönderdim @Mehmet _Akif.
D Dragonboy41 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 342 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #12 Hydro2K dedi: Bir an önce seçkin olmaya çabalayın derim hocam seçkin olmayınca hile gelme olasılığı çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Ben Zaten Seçkin Oldum Bile.
Hydro2K dedi: Bir an önce seçkin olmaya çabalayın derim hocam seçkin olmayınca hile gelme olasılığı çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Ben Zaten Seçkin Oldum Bile.
Mehmet _Akif Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #13 Dragonboy41 dedi: Ben Zaten Seçkin Oldum Bile. Genişletmek için tıkla... Birader ne zaman gireriz yarın 12'ler uygun mu sizin için
Dragonboy41 dedi: Ben Zaten Seçkin Oldum Bile. Genişletmek için tıkla... Birader ne zaman gireriz yarın 12'ler uygun mu sizin için
berkand25 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 562 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #14 Mehmet _Akif dedi: CS:GO beraber kasabileceğimiz oyun arkadaşı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: myst1c No information given. steamcommunity.com Daha Silver'ım ama 2 ay sonra oyuna tekrar başlayıp rütbe kasacağım istersen ekle
Mehmet _Akif dedi: CS:GO beraber kasabileceğimiz oyun arkadaşı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: myst1c No information given. steamcommunity.com Daha Silver'ım ama 2 ay sonra oyuna tekrar başlayıp rütbe kasacağım istersen ekle
MRGBoys Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri ►Kasa: Rampage Carısma Mesh ►Anakart: Asus Prime H310M-K ►Monitör: AOC 24 G2460VQ6 1ms 75Hz FreeSync ►Ekran kartı: Sapphire RX5500XT Pulse 8GB ►İşlemci: Intel I5-9400f ►RAM: Crucial (2x8GB) Ballistix DDR4 2666MHz ►Depolama (SSD): Samsung SSD 860EVO 250GB , Samsung SSD 860EVO 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2020 #15 Korona biterse oynarız kanka evdeki PC'de FPS yetmiyor rank en son globaldi. Şu an unranked büyük ihtimalle. Profil: Steam Community :: LOCKED
Korona biterse oynarız kanka evdeki PC'de FPS yetmiyor rank en son globaldi. Şu an unranked büyük ihtimalle. Profil: Steam Community :: LOCKED
D Dragonboy41 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 342 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #16 MRGBoys dedi: Korona biterse oynarız kanka evdeki PC'de FPS yetmiyor rank en son globaldi. Şu an unranked büyük ihtimalle. Profil: Steam Community :: LOCKED Genişletmek için tıkla... Aynen bende de FPS yetmiyor. RAM alacağım ondan sonra oynayabilirz anca.
MRGBoys dedi: Korona biterse oynarız kanka evdeki PC'de FPS yetmiyor rank en son globaldi. Şu an unranked büyük ihtimalle. Profil: Steam Community :: LOCKED Genişletmek için tıkla... Aynen bende de FPS yetmiyor. RAM alacağım ondan sonra oynayabilirz anca.