CS:GO için RAM önerisi

M3ymus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim 2 GB 1333 MHz DDR3 RAM'im var 2 GB daha alıp Dual Channel 4 GB yapsam CS:GO'daki drop sorunum çözülür mü? bir de CS:GO rekabetçi maça girmek için öncelikle hangi mape giriceksem (mesela dust2'ye giricem rekabetçi maça girmeden önce dust 2 mapine giriyorum) eğer önceden mape girmezsem rekabetçi maça bağlanmıyor. bilgisayarım haritayı yükleyemiyor ve ban yiyorum RAM aldığım takdirde bu sorunda düzelir mi? (Sistem E5700 3GHz, 2 GB RAM, 2 GB ekran kartı, 500 GB WD Blue harddisk(FPS'i sormuyorum yukarıdaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim))a

Hocam CTRL+I atmayın.

8gb ram single al paran yoksa paran var ise 16gb ram single al
Anakartı bilmeden single 16 önermek müthiş plan hocam cidden hele ki dual core işlemci desteği düşünüldüğünde.
Not(konu sahibi için): anakart modelinizi yazın büyük ihtimalle max 8x2 destekliyordur.

Maalesef bütçem şu anda kısıtlı, yakın zamanda bilgisayarımı değiştirmeyi düşünüyorum, zaten cs go dan başka oynadığım oyun yok, beni 2-3 ay idare etsin yeter.
Anakartım : G41MT-S2P
Sistem özelliklerin aşırı düşük 4+4 Dual Channel veya Single 8 GB RAM alabilirsin. Kısa zamanda sistemine SSD eklemeyi unutma.
peki 2+2 dual channel yaparsam mape girme sorunum düzelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…