CS:GO için skinsmonkey nasıldır?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
İyi akşamlar. Ben bu siteyi skinlerimi takaslamak için kullanmayı düşünüyorum fakat güvenilir mi bilmiyorum. Bu site güvenilir mi? Ve ben gut knife'imi üstüne para ekleyerek bir Talon knife ile takaslamayı düşünüyorum. Talon markette 10k TL ise sitede de 10k TL mi? Yoksa site kazanç sağlamak için daha fazlaya mı satıyor?

Hocam extra fazla gösteriyor da ban neye göre yapacağım? Steam market fiyatına göre mi site fiyatına göre mi? Ona göre siteye bakiye yükleyeceğim.
Ben şu an envanterimde olan Desert Eagle code red ile Deagle printstream ı takaslamak istiyorum.
Sitede 54 dolar diyor bu item market de 990 TL benim Deagle da 500 TL falan ben şimdi üstüne kaç TL ekleyeceğim?

Ve sitede yüklemeye %35 bonus veriyor yani 55 dolar için 40 dolar yüklemem yetiyormuş. Bildiğim kadarıyla bazı içerik üretici kodları da 5 dolar Free veriyor. Benim 500 TL'lik kostüm de 25 dolar ediyor. Ben siteye 10 dolar atarak alabilecek miyim?

Son düzenleme:

Benim gördüğüm skinsmonkey üzerinde diyelim Steam market fiyatı 100 dolar olan bir bıçağı 120 civarı gösteriyor. Yani siteye yüklediğiniz bakiyeye sanki %35 bonus veriyormuş gibi gösteriyor ama bir şey değişmiyor.

Hocam peki bu site güvenilir mi ?

Ben skinsmonkeye üyelik yaptım Discord ve Steam hesaplarım gitti ne yapacağım.

Bu çocuğa inanan varsa elimde temiz köprü var arkadaşlar. 2 yıldır takas yapıyorum 1 cent dolandırılmadım. Discord'da beleş Robux alacağım diye dolandırılmış skinsmonkeye suç atıyor.

Kanka benim dediğim bunu yaptıktan sonra gitti hesaplar. Anlamadan bilmeden yorum yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…