W Watch1q Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #11 AKINCILAR dedi: Arkadaşım ping olayı kullanacağınız bölgeye göre değişiyor. Ben Superbox ile Valorant'ta 28-30 arasında sabit ping ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Gaziantep islahiye deyim ben normalde Türk telekomünikasyon ADSL altyapısi ile CS:GO'da 50 60 arası alıyordum pingi. AKINCILAR dedi: Arkadaşım ping olayı kullanacağınız bölgeye göre değişiyor. Ben Superbox ile Valorant'ta 28-30 arasında sabit ping ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yani deprem bölgesindeyiz ping değeri nasıl olur tam tahmin edemiyorum.
AKINCILAR dedi: Arkadaşım ping olayı kullanacağınız bölgeye göre değişiyor. Ben Superbox ile Valorant'ta 28-30 arasında sabit ping ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Gaziantep islahiye deyim ben normalde Türk telekomünikasyon ADSL altyapısi ile CS:GO'da 50 60 arası alıyordum pingi. AKINCILAR dedi: Arkadaşım ping olayı kullanacağınız bölgeye göre değişiyor. Ben Superbox ile Valorant'ta 28-30 arasında sabit ping ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yani deprem bölgesindeyiz ping değeri nasıl olur tam tahmin edemiyorum.