A ANTERAS Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 24 Kasım 2020 #11 MetehngGll dedi: Ben 14’üm. Kendimden büyüklerle oynamak çok tercihim değil o yüzden sormuştum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak tercih etmeme sebebin ne? Öyle zorbalık, toxiclik falan yok bende merak etme.
MetehngGll dedi: Ben 14’üm. Kendimden büyüklerle oynamak çok tercihim değil o yüzden sormuştum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak tercih etmeme sebebin ne? Öyle zorbalık, toxiclik falan yok bende merak etme.
MetehngGll Picopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 25 Kasım 2020 #12 ANTERAS dedi: Tam olarak tercih etmeme sebebin ne? Öyle zorbalık, toxiclik falan yok bende merak etme. Genişletmek için tıkla... Çok sevmiyorum ama yine de ekleyin isterseniz. Steam Community :: kenanyıldıztr mogcs steamcommunity.com
ANTERAS dedi: Tam olarak tercih etmeme sebebin ne? Öyle zorbalık, toxiclik falan yok bende merak etme. Genişletmek için tıkla... Çok sevmiyorum ama yine de ekleyin isterseniz. Steam Community :: kenanyıldıztr mogcs steamcommunity.com