Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 12 Ocak 2018 #1 Rütbem LE. LEM'den henüz düştüm. Bu konu altında takım oluşturalım istiyorum LE veya üstü arkadaşlarla. Veya takımınız varsa katılabilirim. Düzenleme: Steam nickim serialmeister=DDD!
Rütbem LE. LEM'den henüz düştüm. Bu konu altında takım oluşturalım istiyorum LE veya üstü arkadaşlarla. Veya takımınız varsa katılabilirim. Düzenleme: Steam nickim serialmeister=DDD!
P Praimfaya Hectopat Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2018 #2 Merhaba, 4 kişilik bir takımımız var. Düzenli girmeye çalışıyoruz. Hepimizin 5 er hesabı var. İstersen aramıza katılabilirsin.
Merhaba, 4 kişilik bir takımımız var. Düzenli girmeye çalışıyoruz. Hepimizin 5 er hesabı var. İstersen aramıza katılabilirsin.
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 13 Ocak 2018 #3 Praimfaya dedi: Merhaba, 4 kişilik bir takımımız var. Düzenli girmeye çalışıyoruz. Hepimizin 5 er hesabı var. İstersen aramıza katılabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rütbeler uyarsa katılmayı çok isterim. Ekleşelim hocam.
Praimfaya dedi: Merhaba, 4 kişilik bir takımımız var. Düzenli girmeye çalışıyoruz. Hepimizin 5 er hesabı var. İstersen aramıza katılabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rütbeler uyarsa katılmayı çok isterim. Ekleşelim hocam.