Raylvord. Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Architect 1 Haziran 2018 #1 Uzun bir süredir CS:GO oynuyorum ve beraber oynayabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Rütbem şu anda usta muhafız 1, yani MG1. Beraber girelim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2018
Uzun bir süredir CS:GO oynuyorum ve beraber oynayabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Rütbem şu anda usta muhafız 1, yani MG1. Beraber girelim.
Q Qlp799 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 69 Çözümler 2 1 Haziran 2018 #2 Benimde rankım LE, hesabın seçkin mi ?
MasterHaydo Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 1 1 Haziran 2018 #3 kardeşim biz cs ekibi kuruyoz istersen gel
Raylvord. Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Architect 1 Haziran 2018 #4 MasterHaydo dedi: kardeşim biz cs ekibi kuruyoz istersen gel Genişletmek için tıkla... Tabi isterim hangi rütbe ile oynuyorsunuz Qlp799 dedi: Benimde rankım LE, hesabın seçkin mi ? Genişletmek için tıkla... Mg1 olan hesap seçkin değil.
MasterHaydo dedi: kardeşim biz cs ekibi kuruyoz istersen gel Genişletmek için tıkla... Tabi isterim hangi rütbe ile oynuyorsunuz Qlp799 dedi: Benimde rankım LE, hesabın seçkin mi ? Genişletmek için tıkla... Mg1 olan hesap seçkin değil.